Het laat zich raden wie de drijvende kracht is achter René Brand Hoveniers. Inderdaad: René Brand. Een creatieve hovenier die van jongs af geboeid wordt door alles wat groeit en bloeit. René heeft jarenlang ervaring opgedaan bij hoveniersbedrijven.

Ervaring met alle fasen van de tuinrealisatie, ervaring met tuinen in uiteenlopende stijlen, ervaring met totaal verschillende opdrachtgevers. En omdat René er zo z’n eigen ideeën op nahoudt, begon hij René Brand Hoveniers. Niet zomaar een zelfstandige tuinman, maar een hoveniersbedrijf dat voor topprestaties gaat. Met als ambitie om niet alleen het uitvoerende werk te doen, maar ook de basis daarvoor te leggen: een verrassend tuinontwerp.

Opdrachtgevers ervaren de samenwerking met René Brand Hoveniers daarbij als zeer prettig. Inlevingsvermogen, enthousiasme, originaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid typeren van zijn kant de samenwerking. De kroon op deze samenwerking is een prachtige tuin. Daar gaat u plezier van krijgen.

DSCI0037

DSCI0007

DSCI0022

Visie van René Brand Hoveniers

U zoekt geen tuin, u zoekt een hovenier. En dat is niet toevallig. U wilt samenwerken met een hovenier die uw ideeën begrijpt. Een hovenier die uw smaak aanvoelt en zich kan voorstellen hoe u denkt. Een creatieve hovenier die van jongs af geboeid wordt door alles wat groeit en bloeit. Dan is een fantastische tuin het vanzelfsprekende resultaat!

In de visie van René Brand Hoveniers is dat essentieel. Ervaring met alle fasen van de tuinrealisatie, ervaring met tuinen in uiteenlopende stijlen. De tuin is tenslotte uw buitenomgeving. De ruimte – hoe klein of groot ook – waar u geniet van een stukje natuur, van het buiten zijn, van de zon en de vrijheid. Net als een interieur moet ook elke tuin het karakter van de bewoners weerspiegelen. Wij hebben de ambitie om niet alleen het uitvoerende werk te doen, maar ook de basis daarvoor te leggen: een verrassend tuinontwerp.

Inlevingsvermogen, enthousiasme, originaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid typeren onze kant van de samenwerking!

Daarom hechten we waarde aan persoonlijk contact. We luisteren graag naar u, vóórdat er een streep op papier staat of er een spa in de grond gaat. De kroon op deze samenwerking is een prachtige tuin. Daar gaat u plezier van krijgen.

Meer weten of een afspraak maken?